gbsi

Promo_Chemicals.png

Promo Chemicals d.o.o. je družinsko trgovsko podjetje, ustanovljeno leta 1991. Izhaja iz švicarske družbe, ki je na trgu kemijskih izdelkov uspešno prisotna že skoraj petdeset let. Določene dejavnosti švicarske družbe so bile v celoti prenesene na podjetje Promo Chemicals d.o.o..

Specializirani smo za distribucijo kemičnih proizvodov, ki se uporabljajo v različnih panogah proizvodnje po vsem svetu. Promo Chemicals d.o.o. predstavlja povezavo med priznanimi kemičnimi proizvajalci in uporabniki kemikalij. Nenehno si prizadevamo poiskati kemične izdelke najvišje kakovosti. Z leti tesnih in predanih strokovnih partnerstev si je naše podjetje utvarilo soliden ugled. Zahvaljujoč dobri poslovni mreži smo postali distribucijski partner in ekskluzivni zastopnik številnih priznanih kemičnih proizvajalcev, med katerimi je tudi podjetje Nouryon.  

Podjetje Promo Chemicals d.o.o. je osredotočeno na vsakega posameznega kupca. Naši zaposleni imajo izkušnje s področja distribucije kemikalij in razumejo, kaj kupci pričakujejo od svojega dobavitelja. Glavni cilj podjetja je zagotoviti celovito storitev svojim kupcem, ter jim pravočasno dostaviti visoko kakovostne kemikalije na želene destinacije.

 

 Zakaj Promo Chemicals ?

   favicon.ico  Razumevanje potreb kupcev

   favicon.ico  Dobri poslovni odnosi s priznanimi kemičnimi

        proizvajalci  → visoko kakovostni proizvodi

   favicon.ico  Usposobljeni zaposleni

   favicon.ico  Cenovno ugodne in pravočasne dostave

   favicon.ico  Fleksibilnost

Promo Chemicals d.o.o.
Železna cesta 16
SLO-1000 Ljubljana
Registration number: 55508355000
Tax number (VAT): SI 61563439
Legal organizational form: Limited liability company
Registered office: Ljubljana, Slovenija
Court/Business register entry date: 12.06.1991